Software de gestió a3ERP

Ilustración de una técnica del software de gestión a3ERP

Que és a3ERP?

a3ERP és un sistema ERP versàtil dissenyat per gestionar empreses de totes les mides. Disposa d´un sistema modular que permet administrar comptabilitat, facturació, inventari, nòmines, vendes i relacions amb clients des d´una plataforma centralitzada. Ofereix avantatges com l’agilitació de tasques i un control eficient a totes les àrees, proporcionant una visió global en temps real per a empreses petites o grans. a3ERP s’adapta a les vostres necessitats empresarials.

Comptabilitat i finances

Controla la tresoreria de la teva empresa, gestiona l’immobilitzat, automatitza la comptabilitat amb els bancs…

Producció

Gestiona escandalls i ordres de producció, controla operaris i maquinàries, fabrica automàticament comandes…

Compras i vendes

Connecta’t a la teva botiga online i així tindràs un perfecte control de totes les comandes, albarans i factures.

Gestió de magatzem

Gestiona el teu estoc, consultant i controlant l’estat dels magatzems a temps real.

Facturació

Simplifica processos i automatitza tasques de facturació. Aconsegueix una completa gestió de la compra i venda, les tarifes…

Anàlisis de negoci

Mitjançant un quadre de comandament personalitzable pots veure la situació del teu negoci.

Encara no tens a3ERP a la teva empresa?

No saps com et podria ajudar tenir a3ERP a la teva empresa? El nostre objectiu és resoldre els dubtes a totes les empreses que decideixin fer el canvi al programari de gestió a3ERP. Sabem de bona mà que aquesta primera fase és una de les més crítiques del procés i un bon assessorament i suport és molt necessari per determinar l’èxit. No dubtis a contactar amb nosaltres!

Demo de una de las mejores erp para pymes, a3erp
El nostre mètode

1

Anàlisis

Fem una anàlisi de la teva empresa per detectar quines són les teves necessitats.

2

Implantació

Ens encarreguem de la seva implantació sense paralitzar la normal activitat de la teva empresa.

3

Formació

Us ajudem durant l'adaptació al canvi, donant-vos l'oportunitat de formar el vostre personal.

Wolters Kluwer, la empresa de software erp para pymes

Wolters Kluwer i SENYUM

Durant més d’una dècada, hem mantingut una valuosa associació com Partner Gold de Wolters Kluwer. Al llarg d’aquests anys, hem brindat suport a moltes empreses, col·laborant en la implementació de la solució a3ERP en una de les seves operaciones.

Et formem!

La nostra oferta de formació a a3ERP està dissenyada per adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa. Ja sigui que necessitis una formació genèrica o altament especialitzada, estem preparats per satisfer els teus requisits. Oferim tant formacions individuals com en grup i formem des d’empreses que estan en procés d’implantació de l’ERP fins a aquelles que volen enfortir els coneixements.

SENYUM Servicios Informáticos da clases de software ERP
Formaciones del programa erp de Wolters Kluwer

La Universitat de Barcelona i SENYUM

La nostra especialització en el programari a3ERP ens ha portat a col·laborar amb la Universitat de Barcelona. Actualment tenim l’honor d’impartir una de les assignatures dins del Máster de Dirección Administrativa y Financiera.

Confien en nosaltres

Fem servir a3ERP des del 2014 i estem molt satisfets, tant amb el seu funcionament, ja que és un programa molt intuïtiu, com amb el servei que rebem per part de SENYUM. Com tots els programes informàtics, sempre hi ha un punt que es pot millorar, però no ho canviaríem per cap altre.

5/5

a3ERP ens ha permès optimitzar processos comptables i ens ha donat suport durant tots aquests anys a la nostra àrea financera, adaptant-se a tots els canvis que s’han anat duent a terme, d’una manera fàcil i intuïtiva, destacant la fiabilitat del sistema i la implicació del equip humà de SENYUM per a qualsevol projecte nou de PRINK IBERIA i IRIPAR.

5/5

Treballar amb SENYUM com a partner informàtic ha estat un encert, em van acompanyar en un procés de personalització del ERP amb certes complexitats per l‟adaptació a la producció de l‟empresa. Cal destacar l’equip que hi ha al backoffice que de forma súper professional ajuden en tots els dubtes que implica un canvi informàtic en una empresa. En resum, els recomano sens dubte!

5/5

Dona'ns la teva opinió

Contacta amb nosaltres

Troba'ns

Horari

Subscriu-te a la nostra Newsletter

¡Te llamamos!
Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.